Gratis verzenden vanaf 50,-

3x sieraden musthaves voor het voorjaar


Nieuwe seizoen, nieuwe sieraden. De dagen worden weer wat langer en met het zonnetje er bij gaat het weer kriebelen; het is bijna lente! Naast de voorjaarsschoonmaak, het opnieuw organiseren van je kledingkast is het ook weer tijd om je sieraden collectie eens een welverdiende make-over te geven. In deze blog laten we zien wat de sieraden trends zijn van dit voorjaar en wat de 4 absolute musthaves zijn voor aankomend seizoen.

1. Animal sieraden in goud en zilver

dieren-sieraden

Je kan eigenlijk niet zonder: sieraden met dieren. Of het nu armbanden, oorbellen of kettingen zijn, ze zijn overal! Van de tropische exoten tot de in Nederland gangbare soorten. Vooral oorbellen en kettingen met libelles zijn dit jaar helemaal hip. 
Dieren sieraden geven jouw basic look nét dat beetje extra en zorgen ervoor dat jij opvalt. Wij hebben een aantal fijne beestjes voor jou geselecteerd zodat jij dit seizoen helemaal 'on-trend' bent.

2. Subtiele en minimalistische armbandjes

minimalistische-armbanden

Waar vorige jaar grote bracelets nog hét ding waren om te dragen, is dit voorjaar juist het tegenovergestelde aan de hand. Grove armbanden hebben plaatsgemaakt voor smalle, fijne en vrouwelijke armbandjes, met en zonder kleine bedels. Wij hebben een paar essentials voor je geselecteerd waarmee je in het nieuwe seizoen weer helemaal hip voor de dag komt.
Zowel in goud als in zilver zie je de fijne armbandjes steeds vaker opduiken. Goud past door zijn warme kleur perfect bij het voorjaar en de zon en geeft jouw voorjaarsoutfit net dat beetje extra subtiliteit en vrouwelijkheid dat het verdient! Ideaal om na voorjaar ook lekker door te dragen in de zomer en naar strand. Goud past perfect een gebruinde huid, vind je ook niet? ;)
 
Zilveren fijne armbandjes zijn juist perfect om mee te combineren. Armbandjes met kleine bedeltjes geven een sophisticated look, terwijl zilveren bracelets met subtiele schakels juist perfecte basics zijn om lekker te mixen en matchen.
 

 3. Schakelarmbanden en meer..

schakel-sieraden

Schakelarmbanden, schakelkettingen en nu ook schakeloorbellen. Je kan met recht zeggen dat 'chains' helemaal terug zijn dit seizoen. Dit voorjaar zie vooral de elegante en chique variant zijn intrede doen; niet zo fijntjes en niet enorm grove schakels. Zeker de gouden schakels geven jouw outfit een stijlvolle en classy uitstraling.

Gouden armband 'schakel'
Gouden ketting 'chain'
Gouden ketting hanger 'style'
Gouden ketting 'pearl circle star'

Hebben we een trend gemist waar we absoluut over hadden moeten schrijven? Vertel het ons!

Veel shopplezier ;)

 


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd